Hvordan administrerer jeg mit jagtområde?

Du skal gøre følgende for at administrere oplysninger om og grænser på dit jagtområde:

1. Log på din konto hos WeHunt
2. Vælg det ønskede jagtområde i menuen til venstre i appen
3. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen
4. Vælg Administrer jagtområde
5. Nu kan du ændre områdegrænse, angive medlemmer af jagtkonsortiet og oprette en tilslutningskoden, hvis du ønsker det

Visse funktioner er kun tilgængelige for administratoren for et jagtområde. Hvis du er usikker på, hvem der er administrator for jagtområdet, kan du se det på listen over medlemmer.