Hvorfor kan mine jagtkammerater ikke se mig på kortet?

Hvis dine jagtkammerater ikke kan se dig på kortet, skal du kontrollere, om der er startet en jagt i appen, og at du deltager i den. Sørg derefter for, at Offentliggør min position er slået til i menuen til højre i appen.

Kan du stadig ikke ses på kortet, skal du kontrollere, at placeringstjenester er slået til på din telefon, og at WeHunt har tilladelse til at benytte din placering i telefonens indstillinger.

* Vil du vide, hvordan man starter en jagt? Se her.