Hvad er Usikker skyderetning, og hvordan slår man funktionen til?

Usikker skyderetning viser, i hvilke retninger dine jagtkammerater befinder sig under en jagt. Funktionen giver en indikation på, i hvilke retninger det kan være uhensigtsmæssigt at affyre skud. Funktionen erstatter ikke din personlige dømmekraft og fungerer kun som et fingerpeg. Funktionen er lavet for at skabe øget sikkerhed under jagten.

Funktionen slås til i menuen til højre i appen ved Usikker skyderetning og fungerer kun under en påbegyndt jagt med flere jagtdeltagere.