Hvorfor kan jeg ikke logge på?

Kontrollér, at din e-mailadresse og adgangskode er skrevet korrekt og uden mellemrum.

Hvis du er sikker på, at du har indtastet den korrekte e-mailadresse og adgangskode, men stadig ikke kan logge på,  skal du bruge funktionen "Glemt adgangskode" i logonfeltet i appen for at modtage en ny adgangskode via e-mail.

Hvis du ikke har modtaget en adgangskode via mail inden for et par timer, skal du først tjekke mappen med uønsket mail. Hvis den ikke indeholder en mail med en ny adgangskode, bedes du kontakte os på support@wehuntapp.com