Hvordan kan jeg vise min Garmin-pejleenhed uden et Garmin-ur?

Hvis du har en Android-telefon med ANT+, behøver du ikke et Garmin smartwatch for at bruge Garmin-understøttelsen.

1. Aktivér Garmin Connect under dit navn i menuen til venstre i appen.

2. Start din Garmin Alpha eller Astro i nærheden af din telefon.

3. Opret forbindelse til din håndenhed i WeHunt-appen.

4. Aktivér håndenhedens synkroniserede halsbånd under potemenuen.