1. Gå til whgps.wehunt.se/

2. Log på din eksisterende WeHunt-konto, eller opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en

3. Angiv GPS'ens IMEI-nummer. Du kan finde IMEI-nummeret på æsken, som enheden kom i

4. Betal for abonnementet (995 kr.). Hvis du allerede har et WeHunt-abonnement, opgraderes det til et GPS-abonnement

5. Oplad enheden. Når GPS'en lyser med konstant rød, er den fuldt opladet

6. Placer enheden udenfor, så den kan få det første GPS-fix

7. Download WeHunt-appen til din iPhone eller Android-telefon, hvis du ikke har den i forvejen. Når GPS'en har modtaget GPS-fixet, og abonnementet er aktiveret, vises signalstyrken i appen under poten over kortet