Hvordan opretter jeg en områdegrænse i appen?

For dig, der endnu ikke har oprettet en konto og ønsker at tilføje en områdegrænse for Mit Jagtområde:

1. Tryk på Administrer jagtområde i menuen til højre i appen

2. Tryk på Opret/rediger områdegrænse

Til dig, der allerede har en konto:

1. Vælg jagtområde i menuen til venstre i appen

2. Tryk på Administrer jagtområde i menuen til højre i appen

3. Tryk på rediger områdegrænse

På iPhone:

a) Zoom ind på dit jagtområde på kortet

b) Placer grænserne for jagtområdet ved at trykke på (+) i midten længst nede, træk derefter kortet, så trådkorset sigter mod et hjørne i jagtområdet. Gentag dette, indtil jagtområdet er korrekt afgrænset.

c) Tryk på Klar

På Android:

a) Zoom ind på dit jagtområde på kortet

b Placer trådkorset i et hjørne af dit jagtområde, og tryk på (+) i midten. Fortsæt med at markere området med uret, indtil det er korrekt afgrænset.

c) Tryk på Klar i øverste højre hjørne

d) Tryk på Gem

A
Angelica is the author of this solution article.