Hvordan oppretter jeg et jaktområde i appen?

Nedenfor finner du instruksjoner om hvordan du oppretter et jaktområde i WeHunt-appen.

Slik oppretter du jaktområdet ditt i WeHunt-appen:
1. Trykk på + Legg til jaktområde i appens venstremeny.
2. Skriv inn et navn på jaktområdet
3. Velg Fylke
4. Velg Opprett grenser hvis du ønsker en områdegrense for jaktområdet ditt

For iPhone:
a) Zoom inn kartet på jaktområdet ditt
b) Sett grensene for jaktområdet ved å trykke på (+) nederst i venstre hjørne, dra kartet slik at trådkorset sikter på et hjørne i jaktområdet, og trykk på Legg til. Gjenta til jaktområdet er riktig avgrenset.
c) Trykk på Ferdig

For Android-telefoner:
a) Zoom inn kartet på jaktområdet ditt
b) Plasser trådkorset i et hjørne av jaktområdet ditt, trykk på Legg til. Fortsett å merke området med klokken til grensen er riktig avgrenset.
c) Trykk på Spare øverst i høyre hjørne

5. Inviter andre medlemmer av jaktlaget ved å trykke på (+) Legg til medlem, og søk på navnet eller e-postadressen til medlemmet av jaktlaget, og trykk på Ferdig.

Du kan også velge å Opprette deltakerkode til jaktområdet, som du deler ut til aktuelle medlemmer av jaktlaget. Jaktkameratene kobler til jaktområdet via sine WeHunt-kontoer ved å skrive inn deltakerkoden under Angi kode i appens venstremeny.

6. Trykk på Spare for å lagre jaktområdet.

Du kan alltid gjøre endringer på jaktområdet, for eksempel endre områdegrensene eller invitere flere medlemmer av jaktlaget ved å trykke på jaktområdets navn under Jaktområder og jaktlag i appens venstremeny og deretter trykke på Administrere i appens høyremeny.

J
Johanna is the author of this solution article.