1. Start WeHunt i din Android-telefon eller iPhone.
  2. Trykk på jaktområdet du vil invitere medlemmer til.
  3. Gå til høyremenyen i appen, og velg Administrere jaktområde.
  4. Trykk på (+) Legg til medlem. Søk på navn eller e-post for å finne dine jaktkamerater.

Du kan også velge å opprette en deltakerkode for jaktområdet ditt som jaktlaget kan koble seg til med. Gå til jaktområdet ditt i appen og velg Administrere i høyre meny, velg deretter Opprett deltakerkode. Del deltakerkoden med dem som skal koble seg til jaktlaget, og de vil koble seg til selv når de er logget inn i appens venstremeny under Angi kode.