Hvordan oppretter jeg en konto i appen?

Last ned WeHunt-appen fra App Store eller Google Play.

Når du har lastet ned appen, ser du jaktområdet Mitt jaktområde.

Det er et testområde som du kan prøve til du velger å opprette en konto.

Hvordan oppretter jeg en grense for et jaktområde?

For å opprette en konto og beholde testområdet trykker du på Logg inn i menyen til venstre i appen. Der velger du å logge inn på en eksisterende konto. Du kan også trykke på Registrer deg gratis for å opprette en ny konto. Hvis du velger å logge inn på en eksisterende konto, vil testområdet forsvinne. Hvis du oppretter en ny konto, blir testområdet med.