Tegn grenser og plasser kartnåler i appen

Hvis du ikke har opprettet en konto og vil legge til en områdegrense for Mitt jaktområde:

1. Trykk på Administrere jaktområde i appens høyremeny

2. Trykk på Opprett områdegrense

For deg som allerede har en konto:

1. Velg jaktområde i appens venstremeny

2. Trykk på Administrere jaktområde i appens høyremeny

3. Trykk på Opprett grenser/Endre grenser

Zoom inn på jaktområdet ditt i kartet. Sett grensene for jaktområdet ved å trykke på (+) i midten nederst. Dra kartet til trådkorset sikter på et hjørne i jaktområdet. Gjenta til jaktområdet er riktig avgrenset.

Vil du plassere en kartnål på jaktterrenget ditt i appen? Følg trinnene nedenfor.

1. Velg jaktområde i appens venstremeny

2. Trykk på den blå (+)-knappen nederst til venstre på kartet

3. Velg Kartnål

4. Trykk på kartet for å plassere ut kartnålen der du ønsker

5. Trykk på Neste for å velge type kartnål, navn med mer

6. Trykk på Ferdig

Vil du dele jaktterrenget ditt? Les mer om det her