Hvordan jakter WeHunt- og Tracker-brukere med hverandre?

Tracker-brukere kobler seg til en jakt i WeHunt med en tilkoblingskode. Tilkoblingskoden til jakten opprettes i WeHunt. Her kan du lese mer om hvordan du oppretter en tilkoblingskode.

Deretter deler du eventuelle Tracker/Ultracom/B-Bark-halsbånd med gruppen for at disse skal vises i WeHunt. Du ser jegerens og hundens posisjoner fra den aktuelle appen i samtlige applikasjoner.

Hvilket abonnement trenger jeg for å kunne se Tracker, Ultracom eller B-bark?

Du trenger WeHunt Premium (Premium er inkludert i WeHunt GPS-abonnementet) for å se Tracker, Ultracom eller B-bark under en pågående jakt i WeHunt, og Tracker-brukere trenger en lisens fra Tracker for å se jegere og hunder i Tracker-appen.

Det er ikke nødvendig med dobbelt abonnement.