Nedan följer instruktioner för hur du skapar en jaktmark i WeHunt-appen, önskar du istället skapa jaktmarken via en dator kan du se vår instruktionsfilm här.

Så här skapar du din jaktmark i WeHunt-appen:
1. Tryck på + Lägg till jaktmark i appens vänstermeny.
2. Ange ett namn på jaktmarken
3. Välj Län
4. Välj Skapa områdesgräns om du önskar en markgräns på din jaktmark

För Iphone:
a) Zooma in kartan på ditt jaktområde
b) Sätt ut gränserna för jaktområdet genom att trycka på (+) i nedre vänstra hörnet, dra kartan så att hårkorset siktar på ett hörn i jaktområdet, och tryck på Infoga. Upprepa tills jaktmarken är korrekt avgränsad.
c) Tryck på Klar

För Android-telefoner:
a) Zooma in kartan på ditt jaktområde
b)Placera hårkorset i ett hörn av din jaktmark, tryck på Infoga. Fortsätt att markera marken medsols till gränsen är korrekt avgränsad.
c)) Tryck på Spara uppe i högra hörnet

6. Bjud in övriga jaktlagsmedlemmar genom att trycka på (+) Lägg till medlem och söka på respektive jaktlagsmedlems namn eller e-postadress och trycka på Klar.

Du kan även välja att Skapa anslutningskod till jaktmarken som du sedan delar ut till aktuella jaktlagsmedlemmar. Jaktkamraterna ansluter till jaktmarken via sina WeHunt-konton genom att skriva in anslutningskoden under Ange kod i appens vänstermeny.

7. Tryck på Klar för att spara jaktmarken.

Du kan alltid göra ändringar i jaktmarken, t.ex. ändra områdesgränser eller bjuda in ytterligare jaktlagsmedlemmar, genom att trycka på jaktmarkens namn under Jaktmarker och jaktlag i appens vänstermeny och därefter trycka på Hantera i appens högermeny.