Hur delar jag min jaktmark?

1. Starta WeHunt i din Androidtelefon eller iPhone
  2. Tryck på jaktmarken du vill bjuda in medlemmar till i appens vänstermeny
  3. Gå till appens högermeny och välj Hantera jaktmark
  4. Tryck på (+) sök användare i Iphone.
  5. För android tryck Ändra och tryck sen på (+) bredvid jaktlag.
  6. Sök på namn eller e-post för att hitta dina jaktkamrater
  7. Spara

Du kan även välja att skapa en Anslutningskod för din jaktmark som jaktlaget kan ansluta sig med. Gå till din jaktmark i appen och välj Hantera jaktmark i appens högermeny, välj sedan Skapa anslutningskod. Dela anslutningskoden till de som ska ansluta till jaktlaget så ansluter de sig själva inloggade i appens vänstermeny under Ange kod.