Varför kan jag inte logga in i appen?

Om du är säker på att du anger rätt e-postadress och lösenord men ändå inte kan logga in, använd funktionen "Glömt lösenord" på inloggningsrutan i appen för att få ett nytt lösenord skickat till din e-post.

Om inget lösenord har dykt upp på mailen inom ett par timmar ber vi dig först att kontrollera din skräppost-mapp på din e-postadress, hittar du ingen nytt lösenord där ber vi dig att kontakta oss på support@wehunt.se

A
Angelica is the author of this solution article.