Tryck på + Ladda ned kartrutor längst ned i WeHunts huvudmeny på din Android eller iPhone/iPad. Välj därefter ut de kartrutor du önskar köpa eller ladda ned.

Alla kartrutor som du laddar ned i appen kan du även se i vårt webbaserade kartverktyg. Om du dessutom har WeHunt Pro så kan du skriva ut kartorna högupplöst. Logga bara in med ditt WeHunt-konto på www.my.wehuntapp.com och klicka därefter på "Jaktmarker" i menyn högst upp.