För att flytta kartnålar mellan jaktmarker kan du skapa en GPX-fil.

1. Logga in på my.wehuntapp.com och välj Jaktmarker i vänstermenyn

2. Välj den jaktmark du önskar exportera pass ifrån i vänstermenyn

3. Klicka på Import/export i vänstermenyn och klicka på Exportera som GPX

4. Spara filen på din dator

5. Visa sedan den jaktmark du önskar importera kartnålarna till i vänstermenyn

6. Klicka på Importera från GPX och välj GPX-filen på din dator

Läs också: Hur exporterar jag kartnålar till min Garmin-handenhet?