För att flytta kartnålar mellan jaktmarker kan du skapa en GPX-fil.

1. Logga in på my.wehuntapp.com och välj Jaktmarker i vänstermenyn.
2. Välj den jaktmark du önskar exportera pass ifrån i vänstermenyn.
3. Klicka på Import/export i vänstermenyn och klicka på Exportera som GPX.
4. Spara filen på din dator.
5. Visa sedan den jaktmark du önskar importera kartnålarna till i vänstermenyn.
6. Klicka på Importera från GPX och välj GPX-filen på din dator.