My.wehuntapp.com är en webbaserad tjänst där du som användare bland annat kan hantera din kontoinformation, skapa och redigera dina jaktmarker med såtar, förbjudna områden och kartnålar. I kartverktyget kan du även lägga upp gemensamma dokument för jaktmarken så som mötesprotokoll och säsongens tilldelning. Du kan också hantera utskrifter av din jaktmark och skriva ut i formaten A4-A0.

Lägg upp åtelkameror för din jaktmark för att se bilderna via appen när du önskar.

my.wehuntapp.com hittar du även din kalender där du kan lägga upp jakter och planera för gemensamma aktiviteter på jaktmarken så som passröjningar och inventeringar.

Du hittar även våra populära spel Vildsvinspasset och Älgbanan om du känner dig skjutsugen bakom tangentbordet.

Under fliken WeHunt Pro kan du köpa eller förlänga ett abonnemang och läsa om fördelarna med WeHunt Pro.