1. Logga in på my.wehuntapp.com med ditt WeHunt-konto och klicka på Jaktmarker i vänstermenyn.

2. Välj önskad jaktmark i vänstermenyn och klicka på Skriv ut.

3. Välj vilket format och i vilken storlek du vill skriva ut kartan i. Kartan anpassas automatiskt efter utskriften, flytta av den anledningen inte på kartan för bästa resultat.

4. Klicka sedan på Skriv ut.

5. Webbläsarens egen utskriftsfunktion öppnas nu. Kontrollera så att du valt samma utskriftsformat som i kartverktyget och stäng av sidhuvud och sidfot.

Utskriftsfunktionen är kostnadsfri för alla användare men för att visa och skriva ut Fastighetskartan högupplöst i kartverktyget krävs en aktiv prenumeration.

Vi avråder våra användare från att använda Internet Explorer med vårt kartverktyg och rekommenderar Google Chrome för bästa resultat.