För att ta del av din medlemsförmån från Svenska Jägareförbundet behöver du bekräfta ditt medlemsnummer.

Besök jfmedlem.wehunt.se och följ instruktionerna eller klicka på Svenska Jägareförbundet i appens vänstermeny för att knappa in ditt medlemsnummer.  Med ett bekräftat medlemskap hos Svenska Jägareförbundet erbjuds du WeHunt Pro för 195kr/år där 2000 hektar fastighetskarta ingår.

Man kan bara nyttja medlemsförmånen en gång per medlem. Om du aktiverat medlemsförmånen på fel konto ber vi dig att kontakta support@wehunt.se för hjälp.