För att planera en jakt på din jaktmark, tryck på Jakter i appens vänstermeny och sedan Planera jakt. Välj din jaktmark samt start och sluttid i menyn. Där kan du också lägga till jaktdeltagare eller skapa en anslutningskod till jakten om du önskar. Anslutningskoden gäller då endast för jakten och gäster som inte ingår i jaktlaget på marken kommer inte att kunna se jaktmarken efter avslutad jakt.

När det är dags att starta jakten trycker du på Jakter i appens vänstermeny och väljer Starta jakt.

Under den startade jakten kan samtliga deltagare följa varandra och WeHunt GPS* på kartan samt markera påskjutet vilt, eftersök eller observationer på kartan. Under Meddelanden kan alla jaktdeltagare kommunicera genom röstmeddelanden*, bilder eller chatta.

*Kräver WeHunt Pro