Nya WeHunt GPS finns till försäljning hos Normarks återförsäljare över hela landet, sök efter din närmaste återförsäljare här: www.wehuntapp.com/resellers

Rekommenderat riktpris för GPS:en är 1995 kr, GPS-abonnemang med fri trafik 995 kr/år. Inga trafikbegränsningar, ingen pott som behöver fyllas på eller tar slut mitt i jakten, enheten väljer automatiskt det GSM-nät som har bäst mottagning i området och fungerar i alla EU/EES-länder.

Vårt samarbete med Northtracker har avslutats, men befintliga användare av Northtracker-enheter kommer kunna fortsätta använda dessa i WeHunt.

Om du har en Minifinder Atto så kan du konfigurera om den så att den fungerar med WeHunt på https://my.wehuntapp.com/minifinder. Observera att du behöver fortsätta betala det abonnemang som hör till GPS:en, och att den inte längre kommer skicka in sina positioner till andra system. Alla enheter baserade på Minifinder Atto, även sådana som har en annan logotyp, går att konfigurera om för användning med WeHunt. Vissa funktioner i appen fungerar endast med WeHunt GPS.