I WeHunt kan WeHunt GPS, WeHunt GPS Plus samt Garmin Astro och Alpha användas.

Läs mer om vad som krävs av din Garminutrustning här.

WeHunt GPS och WeHunt GPS Plus är GSM-baserade GPS:er som är ett perfekt komplement till radiobaserade hundpejlar. WeHunt GPS:er finns hos Normarks återförsäljare över hela landet. Sök efter din närmaste återförsäljare här.

Om du har en Minifinder Atto så kan du konfigurera om den så att den fungerar med WeHunt på https://my.wehuntapp.com/minifinder. Observera att du behöver fortsätta betala det abonnemang som hör till GPS:en, och att den inte längre kommer skicka in sina positioner till andra system. Alla enheter baserade på Minifinder Atto, även sådana som har en annan logotyp, går att konfigurera om för användning med WeHunt. Vissa funktioner i appen fungerar endast med WeHunt GPS.