Iphone:

1.    Öppna WeHunt-appen

2.    Logga in med din mejladress och lösenord

3.    Gå in i vänstermenyn högst upp i vänstra hörnet

4.    Välj jaktmark

5.    Tryck på det den blå (+) -knappen

6.    Tryck på Kartnål och placera ut kartnålen där du önskar att den ska sitta

7.    Tryck på Nästa

8.    Välj kartnålen Kamera

9.    Här kan du lägga till bild, namnge din kamera samt lägga till eventuella noteringar om så önskas

10.    Tryck på Konfigurera e-post

11.    Välj sedan om du vill aktivera notiser, dela bilder med ditt jaktlag och om du vill visa bilder i chatten eller ej

12.    Tryck på Klar

Android

1.    Öppna appen WeHunt

2.    Logga in med din mejladress och lösenord

3.    Välj jaktmark

4.    Tryck på den blå (+) -knappen

5.    Tryck på Kartnål

6.    Placera ut kartnålen där du önskar att den ska sitta och tryck på Nästa

7.    Välj kartnålen Kamera

8.    Här kan du namnge din kamera samt lägga till eventuella noteringar om så önskas

9.    Klicka på Konfigurera e-post

10.    Välj sedan om du vill aktivera notiser, dela bilder med ditt jaktlag och om du vill visa bilder i chatten eller ej

11.    Tryck på Klar

Ställ in din åtelkamera att skicka bilder till e-postadressen som visas under "E-post".

Tillvägagångssättet för detta skiljer sig mellan olika åtelkameror. Se manualen för din åtelkamera för närmare instruktioner.

Vi vidarebefordrar automatiskt alla bilder från din åtelkamera till appen WeHunt där du får alla bilder samlade på ett ställe och kan dela bilderna med din jaktkamrater.