1.    Logga in på my.wehuntapp.com

2.    Klicka på Åtelkameror i vänstermenyn

3.    Ange vilken jaktmark som åtelkameran är placerad på

4.    Klicka på Lägg till ny åtelkamera (En ny rad skapas under Mina åtelkameror)

5.    Anteckna e-postadressen som visas under E-post

6.    Välj vilken kartnål åtelkameran ska kopplas till

7.    Stäng av DELA om du inte vill att bilder från åtelkameran ska delas med dina jaktlagskamrater

8.    Klicka på Spara ändringar. WeHunt är nu redo att ta emot bilder från din åtelkamera

9.    Ställ in din åtelkamera att skicka bilder till e-postadressen som visas under E-post

Tillvägagångssättet för detta skiljer sig mellan olika åtelkameror. Se manualen för din åtelkamera för närmare instruktioner. Vi vidarebefordrar automatiskt alla meddelanden från din åtelkamera till WeHunt där du kan se dina bilder samlade.