Har du en Android-telefon med ANT+? Läs då istället denna artikel.

1. Ladda ned apparna Garmin Connect och Connect IQ till din telefon

2. Synka din Garmin smartwatch med telefonen och ladda ned WeHunt i Connect IQ

3. Slå på Garmin Connect under ditt namn i telefonappen WeHunts vänstermeny

4. Starta WeHunt-appen i klockan

5. Tryck på menyknappen på din Garminklocka (på vissa klockmodeller behöver menyknappen hållas in några sekunder) och välj Scan for handheld. Se till att din handenhet är i närheten och påslagen.

6. När Garminklockan är i närheten av en Garmin handenhet, så visas frågan “Connect to 123456?” (siffran är unik för varje handenhet). Välj Ja.

7. När handenheten fått en position från de halsband som finns inlagda, dyker halsbanden upp under tass-menyn i telefonappen WeHunt

8. Välj att visa Garminpejlen på kartan i tass-menyn

Har din handenhet tidigare varit synkad med appen Dogtracker så behöver du gå in i Dogtracker och ta bort synkningen med din handenhet.