1. Ladda ner Garmin Connect till din telefon, synka din Garmin Smartwatch och ladda ner WeHunt i Garmin Connect

2. Aktivera din WeHunt GPS eller GPS Plus med ett GPS-abonnemang på whgps.wehuntapp.com

3. Slå på Garmin Connect under ditt namn i appens vänstermeny

4. Starta Garmin-appen WeHunt

5. Tryck på menyknappen på din Garmin-klocka (på vissa klockmodeller behöver menyknappen hållas in i några sekunder) och välj "Scan for handheld".

6. När Garmin-klockan är i närheten av en Garmin-handenhet så visas frågan "Connect to #123456?" (siffran är unik för varje handenhet). Välj "Ja".

7. När handenheten fått en position för pejlen så dyker den upp under tass-menyn i appen WeHunt i din telefon

8. Välj att visa din Garmin-pejl på kartan i tass-menyn.