Hur skapar jag en såt på webben?

Börja med att logga in på ditt konto på webben app.wehuntapp.com

1. Klicka på Jaktmarker i vänstermenyn och välj jaktmark
2. Klicka på Karta i vänstermenyn
3. Klicka på den blå (+)-knappen nere till vänster på kartan
4. Välj Lägg till såt
5. Rita ut såtens yttre gräns på kartan genom att peka och klicka med musen. Börja gärna med att rita upp en ungefärlig gräns, du kan alltid finjustera den senare. När såtens gränser blir sammanhängande sparas såten automatiskt
6. Välj Redigera för att ändra namn eller radera om önskat
7. Klicka på
Spara