Hur aktiverar jag min WeHunt GPS II?

1. Gå till whgps.wehunt.se/
  2. Logga in med ditt befintliga WeHunt-konto, eller skapa ett nytt konto om du inte har ett sedan tidigare
  3. Ange GPS:ens IMEI-nummer. Du hittar IMEI-numret på kartongen som enheten kom i
  4. Betala för abonnemanget (995 kr). Om du redan har en WeHunt-prenumeration så uppgraderas den ett GPS-abonnemang. I vårt Wehunt GPS-abonnemang ingår den Nordiska Fastighetskartan samt alla funktioner i WeHunt
  5. Ladda enheten. När GPS:en lyser med ett fast rött sken så är den fulladdad
  6. Lägg enheten utomhus så att den kan få första GPS-fix
  7. Ladda ned appen WeHunt till din iPhone eller Android-telefon om du inte redan har den. När GPS:en fått GPS-fix och abonnemanget aktiverats kommer den automatiskt börja visas i appen under tassen över kartan
S
Sandra is the author of this solution article.