WeHunt GPS Plus - Information

WeHunt GPS Plus är en 100% svensktillverkad GPS med lång batteritid, trådlös laddning och extern antenn för ännu bättre täckning.

Introduktion

• Obegränsad räckvidd i EU/EES med GSM-täckning ökar tryggheten.
  • Enkel och problemfri installation, alla inställningar av din WeHunt GPS Plus sker direkt i appen.
  • Enheten är helt vattentät (IP67-klassad) och innanmätet är ingjutet i silikon samt med en robust kapsling vilket gör den mycket tålig.
  • Batteritid: Jaktintervall – upp till 72 timmar, energispar – upp till 120 timmar.
  • Smart uppringningsfunktion så att du kan lyssna på hunden.
  • Uppdateringsfrekvens från 5 sekunder.
  • Extern antenn – konstruerad med en teflonbelagd stålvajer – för ännu bättre täckning.
  • Levereras med fabriksmonterat M2M SIM-kort som automatiskt väljer bästa tillgängliga operatör där hunden befinner sig.
  • Om enheten kommer utanför täckning har den möjlighet att buffra positionsdata, vilket gör att du i efterhand kan se vart hunden har varit även utan GSM-täckning.
  • Med inbyggd UHF-sändare har du alltid en extra försäkring om din hund skulle springa bort.
  • Enhetens position kan enkelt delas med övriga jaktdeltagare i WeHunt.
  • Vikt: 182 gram.
  • Induktionsladdare och halsband medföljer.

I GPS-abonnmanget ingår obegränsad datatrafik 365 dagar om året samt WeHunt Premium med kartor över hela Norden och en rad extra funktioner för en säkrare, enklare och roligare jakt.

Hantering

1. WeHunt GPS Plus laddas med medföljande induktionsladdare
  2. En ON/OFF-knapp finns att hitta på enhetens undersida
  3. Slå på enheten på kartan under Tass-menyn
  4. Starta en jakt med dina jaktkamrater och Visa för övriga för att dela din hunds position med jaktlaget

Funktioner

Spårning via GPRS – Enheten kommunicerar med WeHunt över internet och kan därför ses i din telefon oavsett avstånd mellan dig och hunden
Kompatibel med Garmin – se din Garmin-pejl tillsammans med din WeHunt GPS Plus i WeHunt
ON/OFF-knapp – Slå av din GPS när den inte används
Avlyssning – Ring upp och lyssna på din hund
Anpassningsbar sändintervall – Jaktintervall 5 sekunder och Energispar 1 minut
Ståndindikator – Ikonen på kartan byts ut när GPS:en rört sig inom 15 meters radie i 30 sekunder
Statusinformation – I 5-sekundersintervallet informeras du löpande om enhetens GSM- och GPS-täckning med push-meddelanden i appen
Dela enheten under jakt – Enhetens position kan enkelt delas med övriga jaktdeltagare
Spårlängd – 10 min, 60 min, 6h, 12h, 24h, 48h
Symbolfärg – Ändra färg på symbol och spår
GeoFence – Ett larm sätts igång på din telefon när GPSen lämnar valt område

Specifikationer

Enhet:

– GPS

– GSM 850/900/1800/1900 MHz

– UHF-radiosändare

Storlek: 79mm x 45 mm x 35 mm

Vikt: 182 gram

Fukttäthet: IP67-klassad

Systemkrav: Smartphone, surfplatta eller dator

Dataöverföring: GPRS

Batteri:

Lithium-Ion batteri, laddningsbart

– 5 sek: Upp till 3 dygn (72 t)
– 1 min: Upp till 5 dygn (120 t)
 – Nödläge (UHF): Upp till 2,5 dygn (60 t)

Laddning: Induktionsladdning

UHF-kanaler: 200 kanaler

A
Angelica is the author of this solution article.